Buitendeuren

Zoekt u een deur voor in de gevel van uw huis? Dan kan dit een voordeur, terrasdeur, tuindeur, achterdeur of garagedeur zijn. In bovenstaande categoriën vindt u wat u zoekt. Voordeuren bieden we aan als luxe voordeur, duodeur, vlakke deur en stapeldorpeldeur. Deze pagina wijst u de weg naar de brochures of naar onze showroom 'Deuren Centrum Noord' in Surhuisterveen (Friesland).

Lees verder.

Binnendeuren

Boarddeuren zijn afhankelijk van het type dat u kiest lichter in gewicht dan paneeldeuren. Binnen boarddeuren kan u kiezen voor vlakke deuren of deuren met een profilering die lijkt op een paneeldeur. 

Lees verder.

Deurbeslag

Deurbeslag is er in vele varianten. o.a krukken,knoppen en grepen. Deze zijn o.a verkrijgbaar in RVS, mikkel, chrome, messing en zwart gepoeder coat. 

Lees verder.

Voor onze uitbouw gingen wij op zoek naar een betrouwbare partner, een goede kwaliteit kozijnen en openslaande tuindeuren, tegen een goede prijs. De no-nonsense mentaliteit van Koop Kozijnen en Deurencentrum Noord bevalt ons en wij zijn dan ook zeer te spreken over de geleverde producten. De kwaliteit is goed, de levertijd prima en ook de service tijdens de aankoop en levering. Bovendien zien wij de uitneembare tochtstrippen van de kozijnen en deuren als echte plus en zeer gemaks- en gebruiksvriendelijk. Wij zijn dik tevreden met het resultaat en kunnen Koop Kozijnen en Deurencentrum Noord dan ook bij iedereen aanbevelen. Lubbe en Margreet Klaver,

Afwerking

Maak het af met plinten, architrafen, vensterbanken, dagkant afwerkingen, horren, glas en raamdecoratie

Lees verder.

Maatwerk

Deuren Centrum Noord in Surhuisterveen en Koop Kozijnen in Opende werken nauw samen als het om maatwerkdeuren gaat. We kunnen een deur volledig naar uw wensen maken of renoveren. Het is ook mogelijk deuren met de nieuwste technieken digitaal bij u thuis in te meten. Op deze manier wordt is de hoeveelheid stof in uw huis minimaal door zaag- en schaafwerk.

Contact

Deuren Centrum Noord
Zoom 27
9231 DX
Surhuisterveen

Openingstijden showroom
Op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur. In het weekend alleen op afspraak.

Contactgegevens
T: 0512 366 463
F: 0512 360 037
E: info@deurencentrumnoord.nl

KVK: 020 44400