Buitendeuren

Luxevoordeuren

Bent u op zoek naar een nieuwe deur? Zoek dan in ons uitgebreide aanbod. In de brochures op pdf-formaat kan u ze rustig thuis op uw scherm bekijken. Zoek uw deur uit en geef de deurcode aan ons door. Ook kan u bij ons langskomen in de showroom om de deuren met deurbeslag eens met eigen ogen te zien.

Terras-, tuin, en stapeldorpeldeuren

Tuindeuren, Terrasdeuren, achterdeuren, allemaal deuren die toegang geven naar uw tuin of terras. Deuren die bepalend kunnen zijn voor de sfeer die u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld veel uitzicht op uw tuin en veel daglicht in uw huiskamer, dan zijn deze type deuren bij uitstek geschikt. In de brochures op pdf-formaatkan u ze rustig thuis op uw scherm bekijken. 

 

Garagedeuren

Houten garagedeuren zijn leverbaar als stapeldorpeldeur en als vlakke deur. Deze kunt u vinden in de brochures.

Vlakke Buitendeuren

Vlakke deuren zijn leverbaar met diverse vullingen en stabilisatievoorzieningen. De deuren kunnen worden voorzien van een weldorpel en voorlakbehandeling. Bekijk de brochure.

Duodeuren

Een duodeur of boerendeur is een type voordeur met een draaiende boven- en onderdeur. Dit type deur kan uw voorgevel een karakteristieke uitstraling geven. Het is tevens mogelijk beide deurdelen gekoppeld te openen, in de brochures kunt u verdere informatie vinden.

Contact

Deuren Centrum Noord
Zoom 27
9231 DX
Surhuisterveen

Openingstijden showroom
Op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur. In het weekend alleen op afspraak.

Contactgegevens
T: 0512 366 463
F: 0512 360 037
E: info@deurencentrumnoord.nl

KVK: 020 44400