Raamdecoratie

Horren houden de vliegen buiten. Voor kunststof, houten en aluminium kozijnen bieden we productgerichte oplossingen aan.

 

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product in een aluminium frame, welke door middel van magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kozijn gemonteerd wordt. Meer informatie.

Terrasoverkap Plisse

De Splendid Terrasoverkapping is een raamdecoratieen zonweringproduct ineen, speciaal ontwikkeld voor onder een terrasoverkapping. Voorzien van een eenvoudig te monteren aluminium frame, vormen de panelen - met geïntegreerde handgrepen in de trekbalken - een vlak geheel. Meer informatie

Lamella

De Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Een combinatie van jaloezie en shutter in één, waarbij het product gekanteld kan worden door middel van een handgreep die om de lamel heen is bevestigd. Het aluminium frame wordt met magneet- en staalband gemonteerd. Meer informatie.

Splendid hordeur

Dit is een strakke designdeur van aluminium, voorzien van zwart geplisseerd gaas. De deur is voor zowel binnen- als buitenmontage geschikt. Meer informatie.

Originele plisshordeur

De originele plisséhordeur is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend
en goed zichtbaar. Meer informatie.

Inzethor

De inzethor wordt van binnenuit zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem. Vraag naar de mogelijkheden speciaal voor uw situatie. Meer informatie.

Klemhor

De klemhor is een vaste raamhor welke speciaal gemaakt is voor kunststof, houten- en aluminium draaikiepramen. De klemhor wordt zonder boren of schroeven aan de buitenkant in het kozijn gemonteerd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen klemmen. Meer informatie.

Vaste raamhor plisse

De vaste raamhor plissé is een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van het bekende, gevouwen gaas (vergelijkbaar met de originele plisséhordeur). Meer informatie 

Supplente

De Supplente is een stijlvolle combinatie van hor en raamdecoratie in één. Geïntegreerd in een frame worden gaas en decoratiestof door middel van een treklijst gekoppeld. Meer informatie.

Day 'n night 

De Day ’n Night is een gecombineerde raamplisséwelke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen. Meer informatie.

Latende

De latende is een raamjaloezie welke speciaal is gemaakt voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven. Meer informatie.

 

Contact

Deuren Centrum Noord
Zoom 27
9231 DX
Surhuisterveen

Openingstijden showroom
Op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur. In het weekend alleen op afspraak.

Contactgegevens
T: 0512 366 463
F: 0512 360 037
E: info@deurencentrumnoord.nl

KVK: 020 44400