Glas

Als de buitenkozijnen en -deuren van uw woning nu nog voorzien zijn van enkel glas - dit is bij veel oude woningen het geval - kan u energiezuiniger gaan wonen met isolerend dubbelglas.

Isolatieglas

Isolerend dubbelglas of tripleglas is het meest gangbare type glas voor in uw woning. Dit type glas heeft twee of drie glasplaten met daartussen een holle ruimte. Deze zogenaamde spouw verzorgt de isolatie en draagt bij aan een verlaging van uw energiekosten. De spouwbreedte voor dubbelglas kan oplopen van 6/8/9/10/12/15 tot 16mm. Hoe breder de spouw, des te energiezuiniger het glas. HR+ (hoog rendements)glas levert een energiebesparing op door één glasplaat met een doorzichtige metaalcoating. HR++ glas heeft daarnaast een spouw die gevuld is met een isolerend gas - bijvoorbeeld Argon. U besluit hoe ver u wilt gaan.

Figuurglas 

De zichtbare afwerking van uw glas is bepalend voor uw deur, kozijn en de woonruimte. Figuurglas is de verzamelnaam voor glasafwerkingen. Denk aan blank, mat, gefacetteerd en een scala aan oneffen patronen. Klik hier voor een paar binnentoepassingen, hier voor buitentoepassingen en kom naar onze showroom om de rest van de mogelijkheden te bekijken.

Glas-in-lood 

Afhankelijk van uw type woning kan Glas-in-lood een prachtige toevoeging zijn. Wij zijn dealer van een aantal collecties: WeekampSkantrae en Austria. Daarnaast leveren wij uit de collecties van Bruynzeel.

Contact

Deuren Centrum Noord
Zoom 27
9231 DX
Surhuisterveen

Openingstijden showroom
Op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur. In het weekend alleen op afspraak.

Contactgegevens
T: 0512 366 463
F: 0512 360 037
E: info@deurencentrumnoord.nl

KVK: 020 44400