Glas

Glas_Northgo_Centrum_Noord_terrasdeuren.jpg

Als de buitenkozijnen en -deuren van uw woning nu nog voorzien zijn van enkel glas - dit is bij veel oude woningen het geval - kan u energiezuiniger gaan wonen met isolerend dubbelglas.

Dubbelglas Isolerend dubbelglas is het meest gangbare type glas voor in uw woning. Dit type glas heeft twee glasplaten met daartussen een holle ruimte. Deze zogenaamde spouw verzorgt de isolatie en draagt bij aan een verlaging van uw energiekosten. De spouwbreedte kan oplopen van 6 / 8 /9 /10 /12 / 15 tot 16mm. Hoe breder de spouw, des te energiezuiniger het glas. HR+ (hoog rendements)glas levert een energiebesparing op door één glasplaat met een doorzichtige metaalcoating. HR++ glas heeft daarnaast een spouw die gevuld is met een isolerend gas - bijvoorbeeld Argon. U besluit hoe ver u wilt gaan.

Figuurglas De zichtbare afwerking van uw glas is bepalend voor uw deur, kozijn en de woonruimte. Figuurglas is de verzamelnaam voor glasafwerkingen. Denk aan blank, mat, gefacetteerd en een scala aan oneffen patronen. Klik hier voor een paar binnentoepassingen, hier voor buitentoepassingen en kom naar onze showroom om de rest van de mogelijkheden te bekijken.

Glas-in-lood Afhankelijk van uw type woning kan Glas-in-lood een prachtige toevoeging zijn. Wij zijn dealer van een aantal collecties: Weekamp, Skantrae en Albo. Daarnaast leveren wij uit de collecties van Bruynzeel en Northgo.

Deuren Centrum Noord levert vaak glas van Drachtster Glashandel. Bovenop de prijzen in deze prijslijst geven wij kortingen tot 10%!

Offerte aanvragen