Architraaf, plint, lambrisering

Skantrae_Deuren_Centrum_Noord_binnendeuren_2012_Lambrisering_architraaf_plint.jpg

Met simpele middelen creëert u een geheel eigen interieur. U kan uit onderstaande categoriën een geheel eigen combinatie maken van plinten, lambriseringen en architraven. Elk element kan met behulp van zogenaamde neuten naadloos aan elkaar verbonden worden.

Architraaf De houten lijst rondom een binnenkozijn wordt wel een architraaf genoemd. U kan deze sierafwerking zo extravagant maken als u zelf wil. Bekijk hier de architraven van Weekamp, architraven van Skantrae en architraven van Bruynzeel.

Plint De vaak houten lijst die de overgang van de vloer en de muur afdekt wordt plint genoemd. Wilt u de plint strak hebben of juist met een sierlijke profilering? En wilt u de plint zo klein mogelijk of juist elegant hoog? Bekijk hier verschillende mogelijkheden voor plinten van Skantrae en plinten van Bruynzeel.

Lambrisering Het onderste deel van een wand met houten panelen betimmerd wordt een lambrisering genoemd. Deze betimmering kan een dubbele functie hebben: bescherming van de wand en hoeken en als versierend element. Bekijk hier de lambriseringen van Skantrae.

Offerte aanvragen