Deurmerken

Offerte aanvragen
 • overige merken

  Deuren Centrum Noord is leverancier van Northgo, Bruynzeel, Reinaerdt, Theuma, Krepel en Kegro Deuren.

 • Albo Deuren

  Deuren Centrum Noord is dealer van Albo Deuren. Wij bieden de gehele collectie aan met standaard kortingen. Het assortiment bestaat uit binnendeuren, voordeuren, buitendeuren, deurbeslag.

 • Weekamp Deuren

  Deuren Centrum Noord is dealer van Weekamp Deuren. Wij bieden de gehele collectie aan met standaard kortingen. Het assortiment bestaat uit luxe voordeuren, tuin- en terrasdeuren, garagedeuren, binnendeuren en deurbeslag.

 • referntie

  Voor onze uitbouw gingen wij op zoek naar een betrouwbare partner, een goede kwaliteit kozijnen en openslaande tuindeuren, tegen een goede prijs. De no-nonsense mentaliteit van Koop Kozijnen en Deurencentrum Noord bevalt ons en wij zijn dan ook zeer te spreken over de geleverde producten. De kwaliteit is goed, de levertijd prima en ook de service tijdens de aankoop en levering. Bovendien zien wij de uitneembare tochtstrippen van de kozijnen en deuren als echte plus en zeer gemaks- en gebruiksvriendelijk. Wij zijn dik tevreden met het resultaat en kunnen Koop Kozijnen en Deurencentrum Noord dan ook bij iedereen aanbevelen.

  Lubbe en Margreet Klaver

 • Skantrae Deuren

  Deuren Centrum Noord is dealer van Skantrae Deuren. Wij bieden de gehele collectie aan met standaard kortingen. Het assortiment bestaat uit binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag en deurafwerking.

overlay Deurmerken

Deurmerken

 

Zoekt u een deur voor in een woonruimte van uw huis of voor in de gevel van uw huis? Dan kan u hier zoeken aan de hand van deurmerken. Vn een aantal merken zijn wij dealer, wat wil zeggen dat we ze u tegen standaard kortingen kunnen aanbieden. Daarnaast leveren we deuren van overige merken. Indien u specifiek op zoek bent naar een ander merk of een deur die niet in de collecties zit, dan helpen wij u graag verder. In bovenstaande categoriën vindt u wat u zoekt. Deze pagina wijst u de weg naar de brochures en naar onze showroom 'Deuren Centrum Noord' in Surhuisterveen (Friesland).